maandag 29 mei 2017 | 16:08 Laatst bijgewerkt: 13-6-2017 | 09:45
  • Foto 1 foto

Van 19 t/m 25 juni gaat Radio Oost weer 'Back to the 80's'. Luister naar de leukste platen uit de 80's en maak kans op VIP-kaarten voor de muzikale show ‘Let’s Celebrate Music’.

Naast veel muziek blikken we terug op de belangrijkste nieuws- en sportgebeurtenissen uit die tijd. Verder wordt elke dag de 'hitflitsquiz' gespeeld waarmee je mooie muzikale prijzen kunt winnen.

 

Wat zijn jouw herinneringen aan de 80's?
Laat ons weten wat jij deed in de jaren 80. Spoot je graffiti op de muren? Demonstreerde je tegen kernenergie of de jacht op walvissen? Naar welke muziek luisterde je? Wat gebeurde er in jouw leven? Ga naar de Radio Oost-facebookpagina en deel je herinneringen met ons. De leukste verhalen belonen we met een 80's CD-box.

App ons je favoriete plaat!
Geef je favoriete 80's plaat aan ons door via WhatsApp en wij draaien 'm voor je op Radio Oost. Wil je er iets bij vertellen? App ons dan een ingesproken bericht. Het WhatsApp-nummer is 06 - 82 82 92 84.

 

Win VIP-kaarten voor 'Let's Celebrate Music'
Elke dag spelen we de 'hitflitsquiz'. Het juiste antwoord belonen we met een fantastisch prijzenpakket: een 80’s CD-box en 2 VIP-kaarten voor het muzikale evenement 'Let's Celebrate Music' op 30 juni bij Holland Casino Enschede. Uit alle deelnemers die het juiste antwoord gaven loten we bovendien elke dag een dagwinnaar die een prachtig dik fotoboek over de jaren '80 wint. 

Zoek het Ei

www.rtvoost.nl maakt gebruik van cookies

Cookies die op rtvoost.nl worden gebruikt zijn bedoeld voor het beheer van statistieken, advertenties en social media. Door akkoord te gaan krijg je de website te zien zoals we die bedoeld hebben. Meer weten? Klik op informatie.

Informatie