donderdag 8 februari 2018 | 08:43 Laatst bijgewerkt: 19-2-2018 | 09:59
  • Foto 1 foto
  • Audio 1 fragment

Nomineer je club en win 1000 euro!

De provincie Overijssel en Sportservice Overijssel zijn op zoek naar amateurclubs die er werk van maken de bewoners van buurt, dorp of stad aan het bewegen te krijgen. Clubs die zorgen voor binding in de samenleving.

1000 euro voor jouw club!

De Provincie Overijssel stelt een prijs van 1000 euro beschikbaar voor de winnaar. Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen en kiest de winnaar. Die wordt bekend gemaakt tijdens de bijeenkomst ‘Overijssels Sportverkiezingen 2017’ op maandag 5 maart. De beste 3 amateurclubs worden met bussen vanaf hun clubhuis opgehaald om deze avond aanwezig te zijn bij de officiële bekendmaking in theater ZINiN in Nijverdal! 

Criteria

Om deel te kunnen nemen aan deze verkiezing, moeten amateurclubs aan de volgende criteria voldoen: de sportclub is vanzelfsprekend in Overijssel gevestigd. Naast het reguliere sportaanbod biedt de club nevenactiviteiten en werkt samen met maatschappelijke organisaties of neemt deel aan maatschappelijke initiatieven. Heeft de club daarnaast aandacht voor vernieuwing in het sportaanbod, dan is de kans steeds groter dat het oog van de jury geïnteresseerd gaat glimmen. Meld je club nu aan via onderstaand inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met 19 februari.

De Overijsselse Sportverkiezingen 2017 worden georganiseerd door Sportservice Overijssel, NDC Mediagroep, RTV Oost en de Provincie Overijssel. De prijs van 1000 euro voor de Overijsselse Amateurclub 2017 wordt beschikbaar gesteld door de Provincie Overijssel.

Meer lezen over:
Informatie