nieuws

'Remco' veroordeeld tot maand cel

'Remco' veroordeeld
'Remco' veroordeeld
Een overblijfmoeder uit Deventer is veroordeeld tot een gevangenisstraf van ruim een maand. De vrouw lichtte in 2010 een plaatsgenote voor ruim 23.000 euro op met een bizar verhaal.
De overblijfmoeder verzon een vriend, Remco, en bestookte het slachtoffer vervolgens met romantische sms'jes. Uiteindelijk werd het slachtoffer, door de sms'jes, verliefd op de niet bestaande Remco en verliet haar echtgenoot en kinderen. Ze trok in bij de overblijfmoeder en maakte uiteindelijk ruim 23.000 euro over om de niet bestaande Remco te helpen toen deze zogenaamd in de gevangenis terecht kwam.
 

In lichaam overblijfmoeder

Het verhaal werd pas echt bizar toen Remco via sms'jes liet weten dat hij zich kon verplaatsen in het lichaam van de overblijfmoeder en zo seks met haar kon hebben. Het slachtoffer kreeg uiteindelijk wantrouwen toen van ze haar huisarts te horen kreeg dat het onmogelijk is voor een mens om in een ander te kruipen. Nadat het slachtoffer de woning van de overblijfmoeder verliet werd ze regelmatig lastig gevallen en gestalkt. De overblijfmoeder moet de ruim 23.000 euro terugbetalen.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.