nieuws

MST-baas Kingma: 'Jansen Steur boze tovenaar in slecht sprookje'

Bestuursvoorzitter Kingma noemt de zaak Jansen Steur een slecht sprookje
Bestuursvoorzitter Kingma noemt de zaak Jansen Steur een slecht sprookje
Bestuursvoorzitter Herre Kingma van het Medisch Spectrum Twente noemt Jansen Steur een ooit goede dokter die zich heeft ontpopt tot een boze tovenaar in een slecht sprookje. RTV Oost en de NOS onthulden dat de omstreden ex-neuroloog weer aan het werk is in een ziekenhuis in Duitsland.
Volgens Kingma heeft geen enkel ziekenhuis de laatste jaren contact heeft opgenomen met het Medisch Spectrum Twente om informatie te vragen over het verleden van de omstreden arts Ernst Jansen Steur. Ook de Nederlandse Vereniging voor Neurologie is verbaasd dat de Duitse kliniek in Nederland geen informatie heeft ingewonnen over Jansen Steur.
Jansen Steur blijkt aan de slag te zijn gegaan bij een kliniek in de stad Heilbronn bij Stuttgart. Eerder werkte hij in twee andere Duitse ziekenhuizen. In Nederland is Jansen Steur aangeklaagd, onder meer omdat hij veel foute diagnoses zou hebben gesteld. Hij heeft zich laten uitschrijven als arts, maar dat geldt alleen voor Nederland. Hij mag gewoon werken in andere landen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.