nieuws

Nieuwe eigenaar seksclub Glane krijgt vergunning

Pand voormalige seksclub Eldorado
Pand voormalige seksclub Eldorado
Seksclub Eldorado in Glane gaat vanaf 1 februari verder onder de naam Seksclub Casanova Glane. De nieuwe eigenaar heeft na lange tijd een vergunning gekregen van de gemeente Losser.
Rond Eldorado was er jarenlang een strijd tussen de toenmalige eigenaren, buurtbewoners en de gemeente Losser. Bij de club zouden onder meer vrouwen zonder vergunning hebben gewerkt. Ook wilden buurtbewoners het liefst dat de club gesloten zou worden, mede vanwege overlast. De buurbewoners hebben daarom regelmatig bij de gemeente aangeklopt om de vergunning in te trekken.
Dat deed de gemeente uiteindelijk eind 2011, omdat er sprake zou zijn van witwaspraktijken in de club. Ook was de boekhouding niet in orde. Er loopt nog een zaak bij de Raad van State over het weigeren van die vergunning.
Losser heeft de vergunning voor Casanova voor één jaar verstrekt. Casanova voldoet na controle aan alle benodigde eisen. Burgemeester Sijbom zegt daarom niets anders te kunnen dan de vergunning verlenen. Sijbom waarschuwt wel dat bij overtreding van de regels de vergunning per direct weer wordt ingetrokken.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.