nieuws

Zwollenaar wint 97.000 euro met koffer van twee miljoen bij Miljoenenjacht

Opnames Miljoenenjacht
Opnames Miljoenenjacht
Twee inwoners van Zwolle hebben zondagavond tienduizenden euro's gewonnen tijdens het programma Miljoenenjacht van RTL4.
Bij Miljoenenjacht draait het om 26 gouden koffers waar bedragen in zitten variërend van een eurocent tot vijf miljoen euro. De finalist kiest één van de koffers en probeert daar zoveel mogelijk geld voor te krijgen door koffers weg te spelen. Deelnemer Ton uit Zwolle koos ervoor om niet door te gaan naar de finale en won daar een bedrag mee van 70.900 euro.

Twee miljoen in koffer

Finalist Paul had wat pech tijdens de finale. Hij speelde al meteen een aantal grote bedragen weg, waardoor het lastiger werd om nog veel geld voor zijn koffer te krijgen. Met nog acht koffers te gaan accepteerde hij een bod van 97.000 euro. Wat hij op dat moment niet wist was dat hij een koffer had gekozen waar een bedrag in zat van twee miljoen euro.
Tijdens het programma werd ook bekend dat de Miljoenenjacht Bingo is gevallen in Goor en in Dalfsen. Inwoners van de plaatsen met een bepaalde postcode winnen vijftigduizend euro per lot.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.