Tim Leferink scoorde voor Heino
Tim Leferink scoorde voor Heino © Orange Pictures
HSC'21 heeft vanmiddag een punt gepakt in de Derde Divisie en een niveau lager was er een zege voor Rohda Raalte en Heino. Hieronder de verslagen.

Punt voor HSC'21

HSC'21 speelde in de Derde Divisie in eigen huis teleurstellend gelijk tegen laagvlieger Groene Ster. Die ploeg kwam in eigen huis al na drie minuten op voorsprong door Bas Breukers. Kort voor rust maakte Kelvin Veensma, die deze week bekendmaakte over te stappen naar Excelsior'31 in de zomer, op fraaie wijze uit een vrije trap gelijk.
Na rust waren er voor beide ploegen kansen op de winnende, maar die kwam er niet. HSC komt met het puntje erbij op 40.

Rohda Raalte weet weer wat winnen is

Rohda Raalte boekte na drie nederlagen op rij eindelijk weer een zege in de Vierde Divisie. Het kwam thuis tegen Hoogeveen kort na rust nog wel op achterstand, maar die draaide topscorer Kevin Peppels eigenhandig om. Eerst maakte hij van net over de middenlijn gelijk en even later zorgde hij ook voor de 2-1.
Na de 3-1 van Julian van Hoogstraten leek het beslist, maar Hoogeveen deed direct iets terug. Een gelijkmaker zat er echter niet meer in voor die ploeg en dus kon Rohda eindelijk weer eens drie punten bijschrijven. Daarmee komt het op 33 punten en staathet achtste.

Vierde zege op rij voor Heino

Heino won alweer voor de vierde keer op rij. Dit keer was SJC in Noordwijk de klos. Al na drie minuten maakte Stan Heetkamp de 0-1 en nog voor rust zorgde Tim Leferink al voor een verdubbeling van de score. Vijf minuten voor het einde maakte Jesse Kruiper het feest compleet door de 0-3 eindstand op het scorebord te zetten. Heino klimt door de zege naar plek tien in de stand.