nieuws

Enschedese vertegenwoordigt Nederland bij Miss International verkiezingen in Tokio

Miss International Netherlands Rachel van der Meulen uit Enschede
Miss International Netherlands Rachel van der Meulen uit Enschede
Miss Beauty of Overijssel, first runner up Miss Beauty of the Netherlands en Miss International Netherlands. De Enschedese Rachel van der Meulen heeft al flink wat prijzen in de wacht gesleept. 17 oktober gaat ze in Tokio op jacht naar de volgende prijs: Miss International Beauty Pageant.
"Wauw wat een ervaring", noemt de Enschedese de Miss Beauty of the Netherlands verkiezingen op Facebook. Daar hoorde ze dat ze naar Tokio mocht. "Ik mag Nederland vertegenwoordigen. Hoe gaaf is dat!"

Op Japans podium

De Enschedese staat 5 november op het podium in Tokio. "Dan is er een soort halve finale met 68 missen van over de hele wereld", vertelt Van der Meulen aan RTV Oost. "Daarvan blijven er vijftien over die naar de finale gaan en zijn er uiteindelijk vijf winnaars met één miss international."

Voorbereiding

Om die finale te halen moet de Miss International Netherlands eerst tijdens de halve finale een badpakkenronde en avondjurkenronde lopen. Ook is er een voorstelronde en vragenronde. "Die vragen kunnen over van alles gaan. Ik bereid me dan ook voor door veel Engelse programma's en nieuws te kijken, boeken te lezen en me in te lezen over Japan en Tokio."

"Ik blijf gewoon mezelf"

Op de vraag of ze denkt te winnen reageert de Twentse nuchter: "Ik denk dat we allemaal een even grote kans maken. Het zijn allemaal mooie meiden. Ik blijf gewoon mezelf en zie wel hoever ik kom."
Rachel die afgelopen zondag gekroond werd tot Miss International Netherlands gaat al over 2 weken naar Tokyo! Rachel op...
Posted by
on 
Less than a month away from Miss International.The final is November 5th in Tokyo Japan.
Posted by
on 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.