nieuws

Iedereen wil vandaag 'Back to the Future' met de auto van Rob uit Zwolle

Hij is overweldigd door de aandacht voor zijn "Back to the Future" auto. Rob Huizinga uit Zwolle is secretaris van de DeLorean Club Nederland. "Alleen gisteren kreeg ik al zo'n vijftig telefoontjes".Â
In de inmiddels klassieke filmtrilogie "Back tot the future" reizen de hoofdpersonen in een auto naar het verleden en de toekomst. De auto is een DeLorean, een geliefd verzamelobject voor autofanaten.
In het tweede deel komen ze uit op de dag van vandaag: 21 oktober 2015. In de hele wereld zijn vandaag bijeenkomsten en evenementen rondom de film. 

Drukke dag

Rob Huizinga heeft zelf een DeLorean uit 1981. In Nederland rijden er nog zo'n 100. De DeLorean club heeft ongeveer 70 leden. Die zijn allemaal druk vandaag.
"Een lid van de club uit Hilversum heeft vandaag vijf afspraken. Hij is al om half negen vanochtend begonnen. Omroep MAX en weet ik nog meer. De telefoon blijft maar rinkelen. Zelfs uit Duitsland krijg ik aanvragen."

"Gelukkig is morgen alles weer voorbij"

Zelf heeft hij ook een volle agenda vandaag met een Back tot the Future evenement in Amersfoort en later op de dag ook nog in Zwolle. Rob is al wel een beetje klaar met alle drukte. "Gelukkig is morgen alles weer voorbij".   
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.