nieuws

Trouwe supporter FC Twente: 'Welke speler wil op dit moment naar Twente komen?'

De club moet in de winterstop twee ervaren verdedigers aantrekken en ook in de voorhoede versterking halen. Dat is de mening van de enige supporter die vanmorgen kwam kijken naar de hersteltraining van FC Twente.
Volgens de man, die de club al sinds 1965 volgt en wekelijks bij één of meer trainingen komt kijken, is zijn club gedoemd om degradatie-voetbal te spelen. "De komende vier wedstrijden tot de winterstop hoop ik dat ze twee punten kunnen halen. Meer zit er op dit moment echt niet in, vrees ik".

'Welke speler wil op dit moment naar Twente komen?'

Tijdens de winterstop moet er dan handelend opgetreden worden. "Maar ik zal blij zijn als het team er in slaagt om directe degradatie of nacompetitie te ontlopen. Meer zit er echt niet in". Een eventueel vertrek van aanvoerder Ziyech tijdens de winterstop is volgens deze kenner ook geen oplossing. "Daar krijg je hooguit 5 miljoen euro voor. Wie kun je daar voor halen? En het is maar de vraag of er spelers zijn die op dit moment naar Twente willen komen".
De man was overigens snel weer thuis. Op het moment dat hij normaal gesproken op het trainingscomplex in Hengelo naar een team kijkt dat bezig is te herstellen van een wedstrijd was nu sprake van serene rust. Het elftal was in geen velden of wegen te zien.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.