nieuws

Ziyech en Ter Avest delen handtekeningen uit, ondanks slechte resultaten

Hakim Ziyech en Hidde ter Avest van FC Twente hebben vanmiddag handtekeningen uitgedeeld in de vestiging van een grote hamburgerketen in Enschede. Ondanks de slechte resultaten van de club kwamen tientallen kinderen een krabbel halen.
Er lag voor iedereen een poster klaar waarop de hele selectie stond afgebeeld. Ziyech en Ter Avest zetten op verzoek een handtekening en gingen op de foto.

"Je doet het voor de supporters"

Volgens Hidde ter Avest is een handtekeningensessie leuk om te doen. "Je doet het voor de supporters. En we zijn er allemaal van overtuigd dat het goed komt. Maar nu zit het inderdaad een beetje tegen", stelt de rechtsback, die gisteren geblesseerd moest toekijken hoe zijn team met 5-0 kansloos onderuit ging tegen Feyenoord.
Komende zaterdag komt Willem II, de nummer 16 van de ranglijst, op bezoek bij FC Twente, dat zelf 15e staat. Aanvoerder Hakim Ziyech is ervan overtuigd dat het allemaal goed komt. "We werken er hard voor. En tegen Willem II gaat het gebeuren", aldus Ziyech. Waarna hij weer enkele posters voor zich kreeg om van een handtekening te voorzien.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.