nieuws

Grote belangstelling voor jubilerend Smartlappenfestival Zwolle, evenement verhuist naar De Spiegel

Smartlappenfestival binnen uur uitverkocht
Smartlappenfestival binnen uur uitverkocht
De kaarten voor de jubileumeditie van het Zwolse Smartlappenfestival waren zaterdagmiddag binnen een uur uitverkocht. Het festival dat begin november plaatsvindt, verhuist daarom eenmalig naar theater De Spiegel.
Omdat veel mensen nog kaarten wilden, is gistermiddag na spoedberaad met Zwolse theaters besloten om de 25e jaargang van het festival te vieren in De Spiegel. "Een lastig besluit," zegt de organisatie. "Het smartlappenfestival hoort echt thuis in Odeon, maar om nu meer dan honderd mensen te moeten teleurstellen, konden we ook niet over ons hart verkrijgen."

Alle kaarten worden omgeboekt

In Odeon passen zo’n 450 mensen, in De Spiegel ongeveer 900. Iedereen die al kaarten voor 5 november heeft bemachtigd, krijgt vanzelf bericht over het omboeken van de kaarten naar De Spiegel.
De mensen die gisteren tijdens de kaartverkoop geen kaartje wisten te bemachtigen, zijn op een wachtlijst geplaatst. "Het is allemaal wat extra geregel, maar we hopen op deze manier een unieke jubileumeditie te vieren met zoveel mogelijk mensen."

Winnaarseditie met dertien oud-winnaars

Dertien oud-winnaars van het Smartlappenfestival strijden op zaterdag 5 november om eeuwige roem en de titel Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle. Winnaars van het eerste uur komen langs en ook winnaars van de laatste jaren.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.