nieuws

Oud-gedeputeerde Erik Lievers: "Het is tijd voor een nieuwe uitdaging"

Gedeputeerde Erik Lievers
Gedeputeerde Erik Lievers
Eind januari stapte Erik Lievers op als gedeputeerde van Overijssel na te weinig steun voor zijn energieplan en dat viel hem zwaar. Toch kijkt de Hengeloër terug op een mooie periode.
Via social media deelt Lievers de steun die hij kreeg in de maand na zijn aftreden: "Ik wil iedereen bedanken die mij bloemen, kaarten of berichten heeft gestuurd naar aanleiding van mijn terugtreden als gedeputeerde", zegt hij op Facebook. "Ik heb die reacties zeer gewaardeerd."
Lievers was sinds 2015 gedeputeerde van de provincie Overijssel. "Een periode waarin ik mij met volle overgave heb ingezet op het gebied van Energie, Duurzaamheid en Milieu en waarin ik heb kunnen bijdragen aan het versterken van de positie van de provincie Overijssel in Europa."

En nu?

Nieuwe plannen heeft de oud-gedeputeerde nog niet zegt hij: "Nu is het echter tijd voor iets nieuws, een nieuwe uitdaging. Wat die gaat worden en hoe die er precies uit gaat zien weet ik op dit moment nog niet."
D66 heeft nog geen geschikte kandidaat gevonden voor de functie die Lievers achterliet. Lievers stapte op omdat hij vond dat hij te weinig vertrouwen kreeg voor zijn energieplan. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.