nieuws

Marieke Crezee wint gratis Windesheimstudie dankzij 'authentieke motivatie'

Marieke Crezee is de gelukkige winnaar van een gratis studie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. De motivatie van Marieke voor de cursus Gerontologie vond de jury het meest authentiek. Dus is zij bekroond tot winnares.
De wedstrijd vond plaats in april. Geïnteresseerden konden hun motivatie om te gaan studeren naast hun baan insturen. Meer dan tweehonderd geïnteresseerden dienden een motivatie in om kans te maken op de studie ter waarde van maximaal 2.500 euro. Er werd een selectie gemaakt van drie genomineerden. Vanavond kreeg Marieke de prijs uit handen van juryvoorzitter Henk Hagoort en jurylid Marian van Ingen.
“Marieke heeft een mooie motivatie geschreven. Vooral tijdens het kennismakingsfilmpje viel ons op hoe goed ze kon verwoorden wat ze met de studie wil bereiken. Ze heeft geen zorgachtergrond, maar ziet wel dat senioren belangrijk zijn in haar werksituatie. Zij kiest dus voor een studie waarmee ze de opgedane kennis meteen in haar werk als adviseur openbare orde bij de gemeente Brummen kan inzetten. En daar willen wij haar graag bij helpen”, aldus de jury.

Studievoucher voor nummer 2 en 3

“Ook de motivaties van Niels en Daphne, de twee andere genomineerden, spraken ons enorm aan. Zij behoorden immers niet voor niets tot de kanshebbers. Om hen een hart onder de riem te steken en ook hen voort te helpen, bieden we een studievoucher van 500 euro per persoon aan, zodat ook zij de kans krijgen om de studie naar keuze te volgen”, aldus de jury.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.