nieuws

Motorrijdster Mirjam Pol doet mee aan Barrel Challange

Eerst nog even de Barrel Challange rijden om haar nieuwe pr-dames echt te leren kennen. En dan gaat Mirjam Pol uit Borne in januari 2018 weer meerijden aan Dakar 2018 in Peru.
Vijf jaar lang heeft Mirjam Pol de Dakar vanaf de zijlijn meegemaakt. "Ik heb al heel veel prijzen gewonnen, maar elke keer werd ik net niet eerste omdat ik niet goed genoeg was." Het lag volgens Pol niet aan haar team of haar materiaal. Dat was allemaal top geregeld. "Ik moest zelf ontdekken wat ik anders moest doen."

PR-werk

Mirjam regelde voorheen veel bijzaken zelf, maar heeft ontdekt dat ze dit beter uit handen kan geven aan de twee dames waarmee ze de Barrel Challange gaat rijden. "Kirsten Rothman en Sabine Weghorst hebben zelf ook gewerkt bij de Dakar en weten precies wat ik nodig heb aan folders en publiciteit."
"Door samen aan dit bizarre barrelavontuur mee te doen, leren we elkaar echt kennen. Zo weten we in de stressvolle momenten goed wat we aan elkaar hebben."

Teambuilding

Tijdens de Barrel Challange moeten ze rare opdrachten doen, waarvoor ze allerlei gekke attributen hebben aangeschaft. "Bellenblaas, glow-in-the-dark-stickers, een brandblusser en ook een  metalen vogel met lampjes in de ogen," grinniken de dames. Ze moeten dwars door Europa rijden en overnachten in tentjes. En nu maar hopen dat de 17-jaar oude volvo het blijft doen. 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.