nieuws

Vriezenveens paar in Italië beroofd, verzekeraar weigert schadevergoeding

Een jong echtpaar uit Vriezenveen is in Italië beroofd op weg naar het vakantieadres op Corsica. De schade is zeker 5000 euro, maar verzekeraar Interpolis weigert een schadevergoeding. Interpolis zegt dat de bagage in het zicht lag en dat daarom niets wordt uitgekeerd.
Het paar werd van de spullen beroofd op een drukke parkeerplaats aan het Comomeer in Italië. Na overnachting in een bed & breakfast reden zij naar het Comomeer om de meegereisde hond uit te laten. 
Bij terugkeer bij de auto bleek een ruit ingeslagen en waren persoonlijke spullen als geld, creditcards en bagage gestolen. Omstanders hadden gezien dat zich drie verdachte personen ophielden op de parkeerplaats en belden de plaatselijke politie. Die kwam volgens het gedupeerde echtpaar niet in actie. 

Kritiek op reisverzekeraar

Bij de politie in Italië is aangifte gedaan, maar volgens het echtpaar werd laconiek gereageerd. Het stel moest geld lenen om te kunnen terugkeren naar Vriezenveen en is teleurgesteld in verzekeraar Interpolis, omdat die weigert de schade te vergoeden.
Een woordvoerster van de verzekeraar bevestigt de afwijzing en verwijst het echtpaar door naar een klachtencommissie. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.