nieuws

Het goede nieuws van deze week: Juichende prullenbakken en Vechtdal College scoort internethit

Het goede nieuws van afgelopen week
Het goede nieuws van afgelopen week
Nieuws is niet vaak positief. Afgelopen week werd het Overijsselse nieuws beheerst door ernstige ongelukken. Gelukkig gebeuren er ook genoeg leuke dingen in de wereld. Daar willen we je graag aan herinneren. Daarom hebben we het goede nieuws van deze week voor je op een rij gezet.Â
Prullenbakken zijn vrij saai, toch? De komende weken in Deventer zijn de afvalbakken alles behalve saai. Bij het station en bij de Adelaarshorst staan prullenbakken die juichen zodra je er iets ingooit.
De prullenbakken zijn geplaatst door de gemeente Deventer, onder andere om het EK-gevoel uit te stralen.
De beste haring uit Overijssel koop je bij Vistaria Schaap in Almelo. De viszaak is tiende geworden in de AD Haringtest en ontving een 9,1. Almelo doet sowieso goed mee in de lijst, Bartje's Vis is twaalfde geworden in de landelijke peiling met een 9. Beiden gefeliciteerd!
Haringtest
Haringtest

Goed nieuws voor woningverkopers: het aantal verkochte woningen in Overijssel is bijna terug op het niveau van maart dit jaar. Vorige maand werden 1395 woningen verkocht in de provincie, dat is voor de tweede maand achtereen een stijging. Dat blijkt uit cijfers van het Kadaster. In heel Nederland werden 22.000 woningen verkocht.
Woningmarkt
Woningmarkt
Een ware traditie op het Vechtdal College in Hardenberg: de geslaagde leerlingen uitzwaaien met het geslaagdenlied. Ook dit jaar kwamen de docenten met een pareltje. Geniet even van dit sterk staaltje acteertalent: 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.