nieuws

Politie zoekt verder naar vermiste Staphorster na vondst fiets in kanaal (update)

De politie gaat verder zoeken naar de vermiste Bert van der Hoek uit Staphorst in het gebied waar zijn fiets gisteravond is gevonden. Dat zegt woordvoerder Jan Kuijers van de familie van de vermiste man.
De 69-jarige Bert van der Hoek wordt sinds vrijdag vermist. De zoektocht naar de man leverde tot gisteravond geen spoor op. Tijdens het dreggen in de Hoogeveense Vaart, tussen Staphorst en Meppel, werd bij de Reggersweg de fiets van de Staphorster gevonden.
"De familie is geschrokken en verbijsterd over de vondst van de fiets. Tegelijkertijd hebben we nu wel een aanknopingspunt om verder te gaan zoeken in die regio." 
De politie gaat dat onderzoek nu voortzetten, onder meer met sonarboten. "De kans dat meneer Van der Hoek zich daar bevindt is toch groot", zegt Kuijers.

Sonarboot en hond

Een sonarboot vaart over de Hoogeveensche vaart bij Meppel op zoek naar de vermiste man. Het onderzoek zal naar verwachting de hele dag. Ook wordt tussen de A28 en de Hoogeveensche vaart nog gespeurd met een hond tussen het groen op de wal. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.