nieuws

Onweersbui trekt over Overijssel, overlast in onder meer Hengelo, Oldenzaal en Goor

De brandweer is aan het begin van de avond op verschillende plekken in de regio uitgerukt tijdens en na de onweersbui die over de provincie trok. Tijdens de bui viel er behoorlijk wat regen.
Onder meer in Hengelo kwamen meerdere straten blank te staan. Zo stonden de Mozartlaan, de Josef Haydnlaan en de Sloetsweg helemaal blank. Op sommige plekken liep het water zelfs over de stoepen. Ook onder het viaduct over de Deldenerstraat stond veel water. De Deurningerstraat is tijdelijk afgesloten vanwege het water.
De politie meldt dat aan de Dr. A Kuyperstraat in Hengelo de bliksem was ingeslagen. Als gevolg was er een gaslek ontstaan. Het lek was snel gedicht.

Auto vast in Oldenzaal

Daarnaast viel er in Oldenzaal veel regen. Onder meer de Asterstraat, de Oliemolenstraat en de Kleibultweg kwamen blank te staan. In de tunnelbak in de Eektestraat kwam een auto in het water vast te staan. De brandweer heeft de auto 'op het droge' getrokken.
Aan de Reigerstraat in Goor kwam de kruipruimte van een woning vol water te staan. De brandweer heeft geholpen met het leegpompen van de kruipruimte.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.