nieuws

Marylinn (9) beleeft avontuur van haar leven met ballonvaart op Twente Ballooning

De 9-jarige Marylinn uit Hengelo kon vanavond haar geluk niet op. Het meisje met het syndroom van Down mocht mee in de luchtballon van de Hengelose ondernemer Jan Wessels, tijdens de start van Twente Ballooning in Oldenzaal.
Marylinn ging samen met haar ouders mee in de ballon die het gezinnetje richting Tubbergen bracht. Dat was een belofte die Wessels al meer dan negen jaar geleden had gedaan; bij de geboorte van Marylinn beloofde hij haar ouders dat het meisje ooit een ballonvaart mocht maken.

'Mooi, heel mooi'

Vandaag was de grote dag aangebroken. Marylinn was dit jaar eindelijk groot genoeg om over de rand van de mand te kunnen kijken. En dat ze daarvan genoot, liet ze duidelijk merken.
 "Mooi, heel mooi", lachte Marylinn bij het vertrek van de ballon. Ze zwaaide veelvuldig naar het publiek onder haar. Het gezin landde uiteindelijk weer tussen Harbrinkhoek en Geesteren.

Idolaat

Volgens haar moeder is Marylinn al haar hele leven idolaat van luchtballonnen. Ze is er dan ook mee opgegroeid: haar vader vliegt wel vaker met piloot Jan Wessels.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.