nieuws

'Sarah Kolenberg was zwanger van Enschedese moordverdachte'

Sarah Kolenberg uit Enschede was zwanger van de man die afgelopen dinsdag is opgepakt. Dat zeggen vriendinnen van het slachtoffer. Beiden zouden ruzie hebben gekregen over het voortijdig beëindigen van de zwangerschap.
Sarah Kolenberg had enkele vriendinnen in vertrouwen genomen over de nog prille zwangerschap en hen gevraagd te onderzoeken wat de achtergrond van de verdachte 48-jarige Enschedeër was. Vrij snel werd ontdekt dat hij getrouwd was en twee kinderen had. 
Daarna zou in chat-verkeer een discussie tussen slachtoffer en verdachte zijn ontstaan. Sarah wilde het kind houden, maar de Enschedese verdachte niet omdat dan zijn geheime liefdesleven op straat zou komen te liggen.
Het is nog steeds niet duidelijk hoe de Enschedese om het leven is gebracht en hoelang zij dood in haar woning heeft gelegen. Twee dansvriendinnen ontdekten vorige week zondag bij de woning dat het huis overhoop was gehaald en zagen bloedsporen. Daarop waarschuwden zij de politie.
De hechtenis van de 48-jarige verdachte is afgelopen vrijdag met 14 dagen verlengd. Hij is twee dagen na de vondst van het lichaam opgepakt in z'n woning in de Enschedese wijk Roombeek toen twee vriendinnen van Sarah in zijn richting wezen. Tijdens zijn arrestatie zijn spullen uit z'n woning in beslag genomen. 
Advocaat Ural van de verdachte kan niets zeggen over de rol van z'n client omdat deze nog in volledige beperkingen in de gevangenis zit. Geconfronteerd met de informatie zegt hij niets te kunnen bevestigen, maar ook niet te ontkennen. De politie Oost-Nederland is de informatie voorgelegd maar wil er niet op reageren.
Sarah Kolenberg wordt woensdag gecremeerd.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.