nieuws

Inwoners Holten: verkeerssituatie in centrum onoverzichtelijk

Inwoners van Holten vinden de verkeerssituatie in hun dorp onoverzichtelijk. Dat blijkt uit een korte vragenlijst van de lokale VVD-fractie, die door vijfhonderd inwoners is ingevuld. Van de respondenten beoordeelde 85 procent de verkeerssituatie in het centrum als onoverzichtelijk.Â
Tachtig procent van respondenten zegt het verkeer zelfs uit het centrum te willen weren. Volgens de VVD in Holten is dit een bevestiging van een geluid dat al langer te horen is in het dorp. Omdat er voortdurend signalen binnenkwamen van inwoners, nam de fractie het initiatief voor de vragenlijst.

Gemeente moet naar inwoners luisteren

Fractievoorzitter Frans Noordam: "Het blijft een bron van ergernis voor veel Holtenaren. Het is onoverzichtelijk en het gemopper over het illegaal parkeren op de Smidsbelt hoor ik bijna dagelijks." Noordam roept het gemeentebestuur op om haar oor te luisteren te leggen bij de inwoners. 
De partij kreeg ook nog enkele honderden reacties binnen. Zo werd er onder meer geklaagd dat het parkeren in het centrum slecht geregeld is. De fractie gaat de uitslag de komende weken bestuderen. Het voornemen is om de uitslag aan het gemeentebestuur te overhandigen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.