nieuws

YouTubers breken in bij Dinoland Zwolle

YouTubers breken in bij Dinoland Zwolle
YouTubers breken in bij Dinoland Zwolle
De drie jongens van het populaire YouTube-kanaal StukTV hebben ingebroken bij het themapretpark Dinoland in Zwolle. De presentatoren van StukTV krijgen elke week een opdracht van hun kijkers, dit keer moesten de jongens een eigen dinosaurus in een pretpark vol met dino's plaatsen.Â
Op de beelden is te zien hoe de jongens voor openingstijd over een hek klimmen om het park in te kunnen komen.
Zodra de drie binnen zijn wordt presentator Stefan in een dinosauruspak in een zelfgemaakte kooi gezet, op dat moment worden ze betrapt door een medewerker, en die kan niet om de 'grap' van de jongens lachen. 

Politie

De presentatoren zetten het op een lopen en als reactie daarop schakelt de medewerker de politie in. Op de video is te zien dat de jongens het uitpraten met de agenten. 
Stefan sluit de video af met de woorden: "Lieve mensen, deze video is honderd procent bedoeld als een grapje, doe dit thuis absoluut niet na. Wij doen dit voor jullie, zodat jullie ernaar kunnen kijken en het niet zelf hoeven te doen. We willen Dinopark Zwolle bedanken voor hun sportieve reactie."

Met een Canta door Zwolle

Het is niet voor het eerst dat de jongens een opdracht uitvoeren in Zwolle. Vorig jaar augustus zetten de drie de binnenstad op z'n kop door met een Canta, een gehandicaptenvoertuig, te gaan shoppen. 
Bekijk hieronder de actie van de jongens: 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.