nieuws

Zaterdag geht's los: het RTV Oost Oktoberfest!

Lange tafels, grote glazen und gute Laune… een bruisend feest met live muziek van de allerbeste artiesten uit de Alpenlanden! Zaterdag geht's los vanuit de Evenementenhal in Hardenberg: het RTV Oost Oktoberfest.
Ruim 2000 feestvierders gaan aanstaande zaterdag uit hun dak op live-muziek van artiesten uit de Alpenlanden en RTV Oost is erbij om het feest te registreren.

Internationale artiesten

Artiesten uit onder meer Duitsland en Oostenrijk maken er 'mit den verrückten Holländern' een vrolijk Tiroler feest van. De Eschländerkapel uit Hellendoorn, Ruud Appelhof, Alpenfever, Tonca ohne Gewähr, Cappuccinos, Dieter Koblenz, ZIM Martin en die Jungen Thierseer; allemaal komen ze voorbij. 

Elfde editie

De elfde editie van het Oktoberfest wordt gepresenteerd door dé gezichten van de Volkstümliche Musik bij RTV Oost: Dorothy Oosting (Auf geht's mit Dorothy) en Wijbrand van der Sande (Spiel mir Einer). Het Oktoberfest is vanaf januari 2018 te zien op TV Oost, kaarten voor aanstaande zaterdag zijn nog te verkrijgen via de Evenementenhal Hardenberg

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.