nieuws

Drukke ochtendspits in Overijssel door regenval: hier stond het vast

De vele regenval veroorzaakte vanmorgen een drukke ochtendspits in Overijssel. Op de A1, A28, A35 en verschillende provinciale wegen stond het verkeer in de loop van de ochtend stil.
Op de A28 van Zwolle richting Amersfoort stond het verkeer door een ongeluk tussen Strand Horst en Leusden-Zuid in een file van negentien kilometer, de vertraging was daar veertig minuten. 

A1

Ook via de andere snelweg de provincie uit had het verkeer veel hinder. Het verkeer richting Amsterdam stond bij Amersfoort in een file van dertig kilometer.

A35

Ook in Twente stond het vast. Op de A35 van Almelo-West naar Hengelo-Zuid stonden automobilisten in een file van twaalf kilometer. 
Fotograaf: News United / Dennis Bakker File op de A35

N50

Op de N50 was het twee keer raak vanmorgen. Een ongeluk tussen een personenauto en een bestelbusje veroorzaakte tegen negen uur vertraging. Een uur later werd de weg afgesloten na een tweede ongeluk. 
Ongeluk N50
Ongeluk N50
Fotograaf: News United / Stefan Verkerk Ongeluk N50

Meer regen verwacht

Rijkswaterstaat hield gisteravond al rekening met een drukke ochtendspits. Het neerslagfront begon vanmorgen in het westen en verplaatst zich gedurende de ochtend naar het oosten. 
Het blijft ook de rest van de dag regenen, wat in de avondspits ook problemen kan veroorzaken.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.