nieuws

Bjorn en Derya terug in Haaksbergen na mysterie rond dood Joey in Turkije

Bjorn en Derya Breukers zijn terug in Haaksbergen na een verblijf in Turkije, waar hun reisgezel en plaatsgenoot Joey Hoffmann onder mysterieuze omstandigheden de dood vond.
De terugkeer van beide Haaksbergenaren wordt gemeld door de TC Tubantia en de Telegraaf.
Het duo zou de afgelopen tijd zijn bedolven onder bedreigingen, nadat ze deze zomer een reis naar Turkije maakten in gezelschap van Joey Hoffmann.
Bjorn en Derya wilden in Turkije een nieuw bestaan opbouwen en zouden daarbij op weg worden geholpen door Joey. De jongen verdween na enkele dagen en werd later dood teruggevonden in een droge rivierbedding in de buurt waar Bjorn en Derya verbleven.

Geen belastende onderzoeksresultaten

Uit autopsie bleek dat Joey een natuurlijke dood was gestorven. Het onderzoek van de politie naar de dood van de jongen leverden geen belastende resultaten op voor het stel uit Haaksbergen. Omdat ze niet strafrechtelijk worden vervolgd mogen ze staan en gaan waar ze willen. Tot verrassing van de Haaksbergse bevolking is het stel ineens in het dorp opgedoken.  
De twee zijn met dezelfde oude bestelbus, waarmee ze vanuit Nederland naar Turkije reisden, teruggekeerd en wonen sinds enkele dagen weer in hun tussenwoning in Haaksbergen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.