nieuws

Voorzitter supportersvereniging FC Twente vindt ontslag Verbeek 'te kort door de bocht'

Nee, Gertjan Verbeek en Jan van Halst hoeven wat hem betreft niet te worden worden ontslagen. "Te kort door de bocht", zegt voorzitter Marc Hogenberg van supportersvereniging Twente, verenigt! in reactie op het statement dat de supportersvereniging gisteren naar buiten bracht.
Maar dat er wat moet gebeuren, wat Hogenberg betreft, dat is duidelijk. Deze week nog. Over de positie van de trainer: "er zijn mensen binnen de club die daar beter over kunnen oordelen." 
Toch verwacht Twente, Verenigt! wel dat er maatregelen volgen. "Of dat nou op personeelsvlak is of iets anders. Het moet deze week worden aangepakt."
Hogenberg zaagt op Radio Oost vanmorgen niet openlijk aan de stoelpoten van de trainer. Spelers van FC Twente, zij het off the record, doen dat wel, schrijft de Twentsche Courant Tubantia.
"De cijfers spreken boekdelen", zegt Hogenberg als antwoord op de vraag of het borrelt in de spelersgroep. "Zeventien wedstrijden waarvan één gewonnen." Wat Hogenberg betreft moet de Raad van Commissarissen snel met een reactie komen op het statement van de supportersvereniging, waarin wordt gevraagd om het trekken van consequenties op voetbaltechnisch gebied. 
"Alles moet gericht zijn op lijfsbehoud. De club moet zich goed voorbereiden op de laatste competitiewedstrijden en eventueel het spelen van nacompetitie." 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.