nieuws

Olster jeugd trots op The Voice Kids-finaliste Yosina Roemajauw

Ze vinden het spannend, absoluut, maar eigenlijk zijn de leerlingen van basisschool Prins Willem Alexander nú al mega trots op de prestaties van hun schoolgenootje Yosina Roemajauw.
De 11-jarige jongedame uit Olst is namelijk één van de vier finalisten van The Voice Kids.

De beste van het team...

"Ze zit in het team van Marco Borsato en is als beste overgebleven. Samen met nog drie andere kinderen staat ze vanavond in de finale die live op de televisie wordt uitgezonden. Ik ben zó blij voor haar!", vertelt vriendinnetje Mari Rooz Lutfi.

Samen een geheim...

"Yosina heeft me al een tijdje geleden het grote geheim verteld. Ze mocht het met een aantal mensen delen. Helemaal super dat ze in de finale staat. Ik mag er live bij zijn in de studio en ik zal haar dus ook ontzettend hard aanmoedigen", aldus Nowel Horenberg, een trotse leerkracht.

Noaberschap tijdens de finale ...

Terwijl de leerlingen van groep 7 van basisschool Prins Willem Alexander de afgelopen dagen gewoon in de schoolbanken zaten, is Yosina druk aan het repeteren in de tv-studio's in Hilversum. Jaloers zijn de schoolgenootjes echter niet.
"Morgenavond gaan we samen met groep 8 hier op school de uitzending kijken, zo betrokken zijn we met zijn allen. Veel andere inwoners van Olst gaan kijken in het Holstohus, het cultuurhuis van ons dorp", aldus Miri Rooz.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.