nieuws

Havi en Oad samen verder als nieuw touringcarbedrijf: Havi Travel

Bussen OAD ingezet voor Havi Travel
Bussen OAD ingezet voor Havi Travel © RTV Oost
De Twentse touringcarondernemingen Havi en Oad hebben besloten hun krachten te bundelen. Zij gaan samen verder in een nieuw touringcarbedrijf onder de naam Havi Travel. De nieuwe onderneming gaat de markt op met 150 reisbussen en vier vestigingen in Nederland, Polen en Roemenië.
Schaalvergroting is noodzakelijk om op lange termijn concurrerend te kunnen blijven in de competitieve Nederlandse touringcarmarkt. Hennie Visscher, directeur Havi: "Oad en Havi anticiperen op deze ontwikkeling door het aangaan van een samenwerking. Dit stelt beide bedrijven in staat om een leidende rol te blijven spelen in de reiswereld."
Oad zal de touringcaractiviteiten formeel afsplitsen. Hierdoor zal Oad haar volledige focus kunnen richten op de uitbouw van de reisorganisatie. De komende jaren zullen diverse nieuwe producten en bestemmingen worden toegevoegd aan het aanbod van Oad.
Havi zal zich volledig toeleggen op de touringcaractiviteiten. Oad haat een langjarige overeenkomst aan met Havi voor de inzet van touringcars bij busreizen. “Voor onze gasten verandert er echter niets. Zij blijven reizen met hun vertrouwde Oad-touringcar en Oad-chauffeur”, aldus Arjan Koster, directeur Oad
Havi zal de vestigingen voor hoofdkantoor, technische dienst en touringcaractiviteiten bundelen op de locatie in Goor. De vestigingen in Lijnden, Polen en Roemenië blijven hetzelfde.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.