nieuws

Organisatie uitverkocht Dauwpop waarschuwt voor valse tickets

Dauwpop is uitverkocht
Dauwpop is uitverkocht © www.dauwpop.nl
De organisatie van Dauwpop waarschuwt mensen die nu nog een festivalticket willen kopen om goed uit te kijken. Dauwpop is uitverkocht en dat betekent dat er via de officiële verkoopkanalen geen festivaltickets meer te krijgen zijn. "Koop daarom geen tickets die elders worden aangeboden. Dit zijn vaak doorverkochte tickets die voor een hoger bedrag worden verkocht. Wij kunnen de geldigheid hier niet van garanderen."
De organisatie is vooral trots dat alle kaarten voor het festival uitverkocht zijn.

Geen rapper Boef

Dauwpop 2018 kende een roerige aanloop. In januari besloot de organisatie om het optreden van rapper Boef af te gelasten. De rapper lag begin dit jaar hevig onder vuur nadat hij drie dames – die hem een lift hadden gegeven – had uitgemaakt voor kech, straattaal voor hoer en slet.
Meerdere festivals besloten daarop direct shows van Boef af te gelasten en een aantal criticasters kondigde via Facebook aan de rapper met bier te zullen bekogelen, wanneer hij toch zou optreden. Aanvankelijk was dat voor Dauwpop nog geen aanleiding Boef te weren, maar later werd bekend dat Boef toch niet welkom was.

Ook Dotan niet

In april zei een andere publiekstrekker, Dotan, zelf zijn optreden af. De zanger meldde als reden dat hij werkte aan nieuwe muziek en dat hij zich daarop wilde richten. In diezelfde maand kwam de singer-songwriter flink onder vuur te liggen, toen bekend werd dat hij de afgelopen jaren tientallen nepaccounts gebruikte om sociale media te manipuleren. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.