nieuws

Sarah Kolenberg was toch niet zwanger van een drieling

Sarah Kolenberg was niet in verwachting van een drieling
Sarah Kolenberg was niet in verwachting van een drieling © Facebook / Sarah Kolenberg
De om het leven gebrachte Sarah Kolenberg was toch niet in verwachting van een drieling, de Enschedese droeg één embryo bij zich. Dat werd vandaag bekend in de rechtbank in Almelo, waar de zaak verder gaat.
Er waren in eerste instantie aanwijzingen dat Sarah in verwachting was van een drieling. Maar uit nader onderzoek bleek dat toch niet zo te zijn, het bleek één embryo van 53 dagen oud te zijn.

Niet de vader

Jayson D. heeft altijd ontkend de vader van het kind te zijn. Volgens justitie is uit DNA-onderzoek gebleken dat de verdachte inderdaad niet de biologische vader was. 

Plas bloed

De schedel van Sarah is ingeslagen, daarnaast is ze gewurgd en gestikt. Haar vriendinnen vonden in de woning van Sarah op zondag 27 augustus het levenloze lichaam in een plas bloed. Het huis aan de Tubantiastraat in Enschede was overhoop gehaald.

Inlogcode

Sarah's telefoon en laptop zijn spoorloos verdwenen. Jayson wilde de inlogcode van zijn google-account niet geven. Aan de hand van die gegevens kan justitie bepalen waar D. is geweest in dat weekend.

Locatiegegevens

Toen Jayson die code wel gaf, bleek uit de locatiegegevens dat Jayson inderdaad op zaterdagochtend bij het huis van Sarah is geweest. Maar bij later onderzoek, blijken de locatiegegevens ineens gewist. "Dat gaat niet zomaar", zei de officier tijdens een eerdere zitting, die daarmee doelde op opzettelijk wissen. 
Naar verwachting zal de zitting vandaag de hele dag in beslag nemen. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.