Voetbalwedstrijd in Vriezenveen loopt uit de hand, tientallen supporters op de vuist

Een voetbalwedstrijd in Vriezenveen is vanmiddag volledig uit de hand gelopen. Tientallen supporters gingen tijdens de wedstrijd met elkaar op de vuist.
DETO Twenterand en VV Groningen nemen het in Vriezenveen tegen elkaar op voor een plek in de hoofdklasse. De vlam sloeg in de tweede helft van de verlenging in de pan. Vijf minuten daarvoor kwam de thuisploeg op voorsprong (1-0).
Vechtpartij bij DETO - vv Groningen

De politie heeft de supporters met behulp van honden van elkaar gescheiden. Of er aanhoudingen zijn verricht, is niet bekend. De wedstrijd werd gestaakt, maar ging verder zonder supporters van Groningen. DETO won uiteindelijk met 2-0.