nieuws

Lachen of niet? 'Zielige stumpers' rijden met crossmotor door winkelcentrum in Hengelo

Beelden uit de video op VKMag
Beelden uit de video op VKMag © Facebook
Met een crossmotor door een winkelcentrum toeren, het lijkt zo grappig om dat eens uit te proberen. Maar in een video die nu rondgaat op het internet, is te zien dat een vader nog maar net zijn dochtertje naar de kant weet te halen. De 'stunt' is opgenomen in het winkelcentrum Groot Driene in Hengelo.
De video is sinds gisteren te zien op de Facebookpagina van VKmag en al ruim 800 keer geliket en bijna 300 keer gedeeld.
Van wanneer de video dateert, is niet duidelijk. Volgens enkele volgers van de pagina gaat het om een al bekende video. Maar de reacties op de gebeurtenis zijn er niet milder om.

'Doe eens normaal, joh'

De motorrijder in het filmpje rijdt met zijn crossmotor vanaf de hoofdingang van het winkelcentrum in één stuk door naar een andere uitgang. Nou ja, in één stuk... Hij moet af en toe behoorlijk op de rem voor de winkelende voetgangers.
Eén voetganger weigert zelfs opzij te gaan. "Doe eens normaal, joh", zo snauwt die. "Ja, is goed", reageert de motorrijder lauwtjes.

'Zielige stumpers'

De volgers van VKMag kunnen het 'geintje' niet waarderen. Zo reageert Merryn, wiens reactie ruim honderd likes heeft gekregen: "Ik hou van alles met een motor en een geintje moet kunnen, maar als ik daar had gelopen met mijn zoontje, had die wel naast z'n brommertje gelegen."
Ene Ray reageert cynisch: "Wat gaaf zeg, met een motor door het winkelcentrum rijden waar o.a. ouders en kinderen lopen, supervet. Dus!" En Ron vraagt zich af: "Soms snap ik het gewoon niet meer... Moet ik het ook maar als grap zien of zijn het gewoon zielige stumpers die aandacht zoeken?"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.