nieuws

Politie spoort sigarettendieven op na nachtelijke achtervolging in Rijssen

De politie heeft vannacht drie sigarettendieven aangehouden in Rijssen. De drie hadden ingebroken bij een supermarkt in de Laan Oud-Indiëgangers en hadden daar "een behoorlijke hoeveelheid" sigaretten meegenomen.
Agenten troffen een ravage aan bij het sigarettenschap in de supermarkt. Dankzij twee getuigen wisten agenten het drietal op te sporen en na een korte achtervolging konden twee dieven aangehouden worden op de Lepelaar. Een derde persoon werd iets verderop aangehouden.

Sigaretten teruggevonden

De diensthond van de politie wist vervolgens de buitgemaakte sigaretten op te sporen, die door de dieven waren gedumpt. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van een fiets die door de dieven werd gebruikt om te vluchten. Deze fiets werd, net als de sigaretten, onderweg gedumpt.
Volgens getuigen is er mogelijk nog een tweede fiets gebruikt bij de vluchtpoging. De politie roept Rijssenaren op om uit te kijken naar een fiets die ergens in de wijk Veeneslagen is achtergelaten. Ook is het volgens de politie niet ondenkbaar dat het drietal een vluchtauto in de wijk heeft neergezet.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.