nieuws

RTV Oost schrijft verder aan verkiezingsprogramma van Overijssel, morgen over (groene) energie

RTV Oost schrijft verder aan het verkiezingsprogramma van Overijssel. Na het thema verkeer en economie kunnen inwoners van Overijssel vanaf morgen een week meedenken over (groene) energie. Dan gaat het bijvoorbeeld over maatregelen die de provincie moet nemen om ervoor te zorgen dat de energiedoelstellingen worden gehaald. En wat is belangrijker, economie of milieu?
Zo'n duizend mensen reageerden sinds vorige week op onze vraag wat er beter kan in het verkeer in Overijssel. En gisteren was er de Q and A waarin Statenleden Hans Nooter van de Partij van de Arbeid en Gert Brommer van de VVD antwoord gaven op vragen van Overijsselaars over verkeer. 
Verkiezingsprogramma van Overijssel
Verkiezingsprogramma van Overijssel © RTV Oost
Met alle input maakt RTV Oost een eigen verkiezingsprogramma, hét verkiezingsprogramma van de Overijsselaars. En daarvoor hebben we de komende weken jouw hulp nog hard nodig.
Beantwoord onze vragen en schrijf mee aan ons verkiezingsprogramma. Dat kost een paar minuten. Ga morgen vanaf zeven uur 's ochtends naar onze app, Facebookpagina of website. Morgen gaat het dus over (groene) energie. In de daarop volgende weken vragen we je mening over landbouw en cultuur. Het woord is aan jou!
Wil jij nog meepraten over wat beter moet in het verkeer in Overijssel? Klik dan hier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.