nieuws

Theater Sonnevanck in Enschede zoekt jong talent

Macbeth
Macbeth © Agnes Booijink
Altijd al willen meespelen in een professionele theatervoorstelling? Dan is dit je kans. Voor de nieuwe productie 'Coming of Age' van Theater Sonnevanck in Enschede worden nog acteurs, dansers, zangers, muzikanten tussen de twaalf en vijftien jaar gezocht.
Sinds 2014 is Coming of Age een jaarlijks terugkerend talentontwikkelingsproject voor jongeren. Ze krijgen dan de kans om met ervaren theatermakers een professionele theatervoorstelling te maken. 
Daniël van Klaveren gaat de nieuwe Coming of Age regisseren. Hij schreef en regisseerde dit najaar ook de kinderopera Orfeo

Doorstroming

"Toneelgroep Oostpool Arnhem heeft ook een Coming of Age productie, dat is vanaf 16 jaar. Wij merkte dat er voor de leeftijdscategorie 12 tot 15 jaar ook een professioneel podium nodig is. Talent van ons stroomt dan later door naar Oostpool in Arnhem of naar een theateropleiding. Er zijn al enkele talenten van onze Coming of Age succesvol doorgestroomd", vertelt Koen Waanders, woordvoerder van Theater Sonnevanck. 
Eerder werden de voorstellingen: De Gedaanteverwisseling (2014), Onderdier (2015), De Winkelkoning (2016), Macbeth (2017) en Een Midzomernachtsdroom (2018) gemaakt.
Je kan je nog aanmelden tot 30 november voor de audities van de nieuwe Coming of Age productie. Ervaring is geen vereiste. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.