nieuws

Douane haalt in Almelo grote lading drank uit woning verdachte fietsenheler

Douaniers en politieagenten hebben vanmiddag fietsen en een grote hoeveelheid alcoholische drank uit een woning aan de Wondestraat in Almelo gehaald. De 72-jarige bewoner van het huis was gisteravond opgepakt door de politie. Hij wordt verdacht van het helen van fietsen.
Gistermiddag kreeg de politie een tip van een getuige van een fietsendiefstal bij een supermarkt aan het Binnenhof in Almelo. Na het bekijken van de camerabeelden van de supermarkt kwam de politie op het spoor van de 72-jarige man.
Even later konden agenten de fiets traceren en de man aanhouden bij zijn woning aan de Wondestraat. Toen agenten hem aantroffen was hij bezig om het slot van de fiets open te slijpen. In de woning werden meerdere fietsen aangetroffen én een grote hoeveelheid alcoholische drank. De douane heeft de drank vanmiddag in beslag genomen. De bewoner is aangehouden op verdenking van heling.
De fiets is inmiddels terug bij de eigenaar. De fiets is niet door de 72-jarige man zelf gestolen maar door een andere man. De politie weet wie hij is en hij zal ook worden aangehouden.

Nieuwstraatkwartier

De Wondestraat ligt in de wijk Nieuwstraatkwartier. Daar werd begin september een grote politieactie gehouden waarbij dertien aanhoudingen werden verricht, hennepkwekerijen werden opgerold en grote sommen geld in beslag werden genomen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.