nieuws

Dinoland trekt aangifte in als stelende oudejaarsvereniging doneert aan Stichting Flappus

De dino's van Dinoland zijn nu in Vledder te zien
De dino's van Dinoland zijn nu in Vledder te zien © Oudejaarsvereniging de Oliebol / Facebook
Dinoland Zwolle is bereid om de aangifte van de diefstal van twee reusachtige dino's in te trekken. Dat meldt het themapark op Facebook.
In de nacht van 17 op 18 december verdwenen twee metershoge dino's. Tijdens de jaarwisseling bleek dat Oudejaarsvereniging De Oliebol uit het Drentse Vledder de twee dino's had weggehaald.
En nu is er opnieuw goed nieuws. "Gelukkig komen de dino's zaterdag weer terug naar Dinoland", schrijft Dinoland Zwolle op Facebook. 
Dinoland Zwolle deed bij de politie aangifte van de diefstal van de twee dino's, maar is dus bereid om die aangifte in te trekken. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden.
"Om het goed te maken vragen we de oudejaarsvereniging om een vergoeding in de vorm van een donatie aan Stichting Flappus Zwolle. Omdat niet alleen onze dino's, maar veel levende dieren een moeilijke tijd hebben met oud en nieuw. Zo willen we de ludiek bedoelde actie ludiek afsluiten."
Als De Oliebol geld doneert, dan legt Dinoland er nog een extra bedrag bij. Het geld wordt dan zaterdag, bij de terugkeer van de dino's, overhandigd aan Stichting Flappus. Bij Flappus worden dieren opgevangen die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.