Rohda Raalte kan hoofdklasse vergeten na verloren strafschoppenserie in Oss

Trainer Frank Tempelman van Rohda
Trainer Frank Tempelman van Rohda © Orange Pictures
Rohda Raalte kan een plek in de hoofdklasse van komend seizoen vergeten. De eersteklasser verloor vanmiddag in de tweede ronde van de nacompetitie in Oss van TOP na strafschoppen.
De eerste helft ging doelpuntloos op de rust af, maar kort voor de pauze werd er door beide ploegen gescoord en beide vanaf de stip. Mees Linders zette TOP op voorsprong en Mart Lugtenberg maakte kort daarna gelijk, ruststand 1-1.
Kort na de pauze kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Dit keer scoorde Anwar Tuithof. Een tweede gelijkmaker leek er niet te komen, maar in blessuretijd was het toch raak. Lars van Schooten zorgde voor een verlenging. Daarin werd niet gescoord en dus moesten strafschoppen het duel beslissen. Daarin miste Van Schooten de eerste en de andere negen schoten raak.

Bekerfinale

Het seizoen zit er nog niet op, want vrijdag staat Rohda nog in de bekerfinale van district Oost. DUNO D is dan de tegenstander.