nieuws

Doe mee!

Overijssel geeft gul voor de voedselbanken. Heb jij al iets gedoneerd? Dat kan bij één van de 170 inzamelpunten, maar ook gewoon vanuit je luie stoel met een online donatie. Doe je mee?
Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost net als vorig jaar opnieuw in actie! Van 1 tot en met 9 december gaan we weer zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Doe je mee?

Producten doneren

Op ons boodschappenbriefje zie je welke producten nodig zijn. Je kunt ze kopen of afgeven bij één van de supermarkten die van 1 t/m 9 december inzamelpunt zijn. Om het nog makkelijker te maken kun je ook online een voedselpakket doneren.

Een actie organiseren

Wil je meer doen? Bedenk dan een leuke inzamelactie om zoveel mogelijk producten van het boodschappenbriefje in te zamelen. Steek je handen uit de mouwen en meld je actie bij ons aan door het actieformulier in te vullen. Wij geven jouw actie door aan de Voedselbank bij jou in de buurt en zij overleggen met jou hoe de producten bij hen terecht komen. RTV Oost vermeldt de actie op haar website en de leukste initiatieven volgen we ook graag op radio, tv of social media. Wil je jouw actie ondersteunen met een poster of banners op je website? Download dan hier je promotiepakket.

Als bedrijf doneren

Wil je als bedrijf de actie ondersteunen, maar vind je producten doneren te veel gedoe? Geen probleem!
Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.