Handbalsters Dalfsen verslaan VOC en dwingen beslissingsduel af

Sercodak Dalfsen heeft een derde en beslissende wedstrijd afgedwongen in de play-offs om de titel. In eigen huis werd VOC Amsterdam met 28-24 verslagen.Â
Daardoor is de stand in het kampioenschap weer gelijk, want vorige week won VOC het eerste duel in Amsterdam. De bezoekers kwamen in Dalfsen het best uit de startblokken en leidden na tien minuten met 4-7. Vervolgens nam de ploeg van Peter Portengen het heft in handen en met een 15-11 voorsprong de rust in te gaan. Dalfsen startte sterk aan de tweede helft en zorgde voor een comfortabele marge (23-15).
Ondanks dat de kampioen van de laatste zes jaar de teugels wat liet vieren tegen het einde, werd de voorsprong niet meer uit handen gegeven. Aankomende zaterdag staat in Amsterdam om 14.00 uur het beslissende duel op het programma.