Tweedeklasser BWO zet tegen Stevo grote stap naar eerste klasse

In de finales om een plek in de eerste klasse heeft tweedeklasser BWO een grote stap gezet om promotie te bewerkstelligen. In het heenduel werd Stevo met 2-0 verslagen.
In Hengelo kwam de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong. Kemerink zag zijn vrije trap nog gekeerd worden doelman Kreuwel, maar Voss reageerde attent en zorgde voor de 1-0. Na rust kreeg zowel BWO als Stevo kansen op een treffer, maar stond het vizier niet op scherp. Halverwege de tweede helft verdubbelde BWO de marge via Nijhof, die een voorzet Derksen eenvoudig binnenschoot. Dat was ook het slotakkkoord. Volgende week maandag staat in Geesteren de return op het programma.