nieuws

Heracles Almelo haalt doelman Harm Zeinstra van SC Cambuur

Harm Zeinstra
Harm Zeinstra
Heracles Almelo heeft doelman Harm Zeinstra gecontracteerd. De 27-jarige keeper komt over van SC Cambuur en tekende voor twee jaar in Almelo.
Zeinstra maakte voor FC Emmen zijn debuut in het betaald voetbal. Daarna vertrok hij naar Cambuur. Daar was hij afgelopen seizoen eerste doelman. Hij is in Almelo de vervanger van de verhuurde Renze Fij, die komend seizoen bij FC Dordrecht onder de lat staat.

"Goed gevoel"

"Ik heb begin juni een gesprek gehad met trainer John Stegeman en keeperstrainer Brian van Loo", vertelt Zeinstra. "Dat leverde bij mij een enorm goed gevoel op, vanaf dat moment wilde ik alleen nog maar naar Heracles Almelo. De club heeft doorontwikkelen hoog in het vaandel staan, dat past goed bij me. Ik heb er zin in."

"Goede en ervaren doelman"

"Wij hebben met Harm een goede en ook ervaren doelman aan onze selectie toegevoegd", stelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "Bram Castro, Michael Brouwer en Harm Zeinstra gaan komend seizoen met keeperstrainer Brian van Loo aan de slag. Daarnaast hebben we Renze Fij aan FC Dordrecht verhuurd om vlieguren te maken. Wat keepers betreft zijn we klaar voor het nieuwe seizoen."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.