nieuws

Haris Vučkić vervanger van Klich bij FC Twente

Vuckic met Jan van Halst
Vuckic met Jan van Halst
FC Twente heeft snel gehandeld na het vertrek van Mateusz Klich. De Sloveen Haris Vuckic is zijn vervanger. Hij komt transfervrij over van Newcastle United en tekent voor drie jaar in Enschede.
Haris Vuckic: "Het is mooi dat ik deze stap naar FC Twente heb gemaakt. In maart heb ik al enkele dagen met de ploeg kunnen trainen en een oefenwedstrijd gespeeld. In die dagen voelde alles bij deze club goed en ik ben dan ook blij dat ik voor FC Twente ga spelen. Voor mij is deze transfer ook een nieuwe stap in mijn carrière. Ik ben nog jong, maar wel een speler die bij clubs als Newcastle United en Rangers goede ervaringen heeft opgedaan. Ik kijk er naar uit om mij te laten zien in het nieuwe seizoen."

Goede indruk

Jan van Halst: "Haris heeft afgelopen seizoen meerdere keren meegetraind met de selectie en ook meegespeeld in het oefenduel tegen Lokeren. We hebben een goede indruk van hem gekregen. Haris is een aanvallende middenvelder met een individuele actie, een goede trap en scorend vermogen. We zijn blij dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.