nieuws

Ryan Thomas verlengt bij PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft het contract van Ryan Thomas opengebroken en met een jaar verlengd. De Nieuw-Zeelandse international, die onlangs een sterke indruk maakte op het toernooi om de Confederations Cup in Rusland, ligt nu tot de zomer van 2019 vast in Zwolle.
De 22-jarige middenvelder speelt sinds 2013 bij PEC Zwolle, waarmee hij in zijn eerste seizoen direct de KNVB-beker won. In de met 5-1 gewonnen finale tegen Ajax nam Thomas de eerste twee doelpunten van zijn club voor zijn rekening. Tot dusver speelde Thomas 121 officiële wedstrijden voor PEC Zwolle en daarin wist hij dertien keer het net te vinden.

"Uitgegroeid tot international"

"Toen ik vier jaar geleden in Zwolle aankwam, had ik niet durven dromen dat het zo'n mooi avontuur zou worden'', zegt Thomas op de clubsite. "Met deze club heb ik prijzen gewonnen en ben ik ook nog eens uitgegroeid tot international van mijn land. Aangezien ik nog genoeg ruimte zie voor verdere ontwikkeling en ik het simpelweg enorm naar mijn zin heb bij PEC Zwolle, heb ik besloten mijn contract te verlengen."

Nijkamp

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp kijkt uit naar de verdere samenwerking: "Het spreekt voor zich, dat ik uitermate blij ben met deze contractverlenging. Ryan is een jongen van de club en heeft in zijn jaren hier een sterke ontwikkeling doorgemaakt, waar de rek nog lang niet uit is."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.