nieuws

Robert Maaskant stapt uit het voetbal en wordt ondernemer

Robert Maaskant
Robert Maaskant
De klus bij Go Ahead Eagles is voorlopig de laatste van Robert Maaskant in de voetballerij. Bij BNR Nieuwsradio laat hij weten te voetbalwereld uit te stappen en aan de slag te gaan als franchisenemer van een uitzendbureau voor studenten.
"Ik ben er al langer mee bezig om me verder te ontwikkelen. Na twintig jaar in het topvoetbal wil je ook wel eens ergens anders kijken. Voor de eerste keer ga ik iets doen waarvan ik niet zeker ben of ik het kan en dat maakt het ook wel heel erg leuk", zegt de voormalig oefenmeester tegen de omroep.

Interim-klus kan altijd

Hij sluit niet uit ooit nog terug te keren in de voetballerij: "Stel dat ik word gebeld voor een interim-klus, dan kan dat altijd. Dat heb ik zo ook besproken met Recruit a Student. Het bedrijf loopt dan gewoon door. Maar ik ga hier vol voor, heb er goed over nagedacht en heb er heel veel zin in."

Technisch directeur

"Ik ben vanaf mijn zestiende actief geweest in het betaald voetbal. Ik ben nu 48 en ben er wel klaar mee. Ik had best ergens technisch directeur willen worden, maar die kans heb ik niet gekregen. Ik wil nu iets opzetten wat toekomstbestendig is en daar ga ik heel hard aan werken", sluit Maaskant af.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.