Heracles Almelo verliest tegen Granada tweede oefenduel op rij

Nederlaag voor Heracles
Nederlaag voor Heracles © Pro Shots
Na de nederlaag tegen Viktoria Köln, heeft Heracles Almelo ook het duel tegen Granada niet weten te winnen. In Vriezenveen werd het op het veld van DOS'37 3-1 voor de Spaanse ploeg, die vorig jaar degradeerde uit de Primera Division.
Al na drie minuten zette Joselu Moreno de Spanjaarden op voorsprong uit een hoekschop. Na twintig minuten verdubbelde hij de score, opnieuw uit een corner. 0-2 was ook de ruststand in Vriezenveen.
Tien minuten na rust zorgde Reuven Niemeijer vanaf de strafschopstip voor de 1-2, maar kort daarna was het alweer 1-3 door Machis. Ook hij scoorde na een hoekschop. Dat bleek ook de eindstand.

Vervolg voorbereiding

Heracles zou voor het begin van de competitie nog twee oefenduels spelen. Het duel van vrijdag tegen De Graafschap in Epe is echter door de burgemeester verboden. Het is nog niet bekend of er een andere wedstrijd wordt gespeeld. Donderdag 3 augustus gaat de ploeg van John Stegeman op bezoek bij FC Emmen. Bekijk hier de volledige voorbereiding van de Almeloërs. De eredivisie begint voor Heracles op zaterdag 12 augustus met een duel tegen Ajax.