nieuws

Marc Houtzager schrijft Grote Prijs van Ommen op zijn naam

Marc Houtzager heeft de Grote Prijs van Ommen op zijn naam geschreven. De springruiter uit Rouveen mocht met zijn toppaard Sterrehof´s Calimero in de barrage als laatste van start en wist op knappe wijze de snelste tijd te rijden, 35,43.
Negen combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage, met daarin veel Overijsselse inbreng. Naast Houtzager waren ook Frank Schuttert (Winchester Hs) uit Ommen en Willem Greve (Carambole N.O.P.) uit Markelo in de eerste omloop foutloos en mochten daardoor meestrijden om de overwinning. 

Snelle tijd Greve

Greve reed met Carambole N.O.P. in de barrage een snelle omloop (35,76) en leek op weg naar de overwinning. Houtzager wist er echter nog onder te duiken waardoor Greve tweede werd. In huize Houtzager zal vanavond het feest extra groot zijn want de Oostenrijkse Julia Houtzager-Kayser (vrouw van Marc) werd met Sterrehof´s Cayetano Z derde in een tijd van 37,07.
Voor eigen publiek werd Frank Schuttert uiteindelijk na een springfout zevende. Houtzager mocht na zijn zege een bedrag van 24.750 euro in ontvangst nemen. Greve verdiende 15.000 euro en Houtzager-Kayser kreeg 11.250 euro. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.