Remise Jong Go Ahead Eagles in eerste competitieduel

Givan Werkhoven
De beloften van Go Ahead Eagles hebben maandagavond een punt gepakt in hun eerste competitiewedstrijd. In Deventer werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong FC Dordrecht.Â
Dordrecht was voor rust de betere ploeg, maar Go Ahead Eagles-doelman Maarten de Fockert en de paal voorkwamen een goal van de bezoekers.
Aan het begin van de tweede helft zette Givan Werkhoven Go Ahead op voorsprong en daarna was Patrick Maneschijn dicht bij de 2-0, maar hij raakte de paal. In de slotfase drong Dordrecht weer aan en Julius Bliek tekende kort voor tijd voor de gelijkmaker: 1-1.
Bij Jong Go Ahead Eagles stonden onder meer Lum Rexhepi, Brem Soumaoro en Sander Thomas van de eerste selectie in de basis.