nieuws

René Takens wordt nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen FC Twente

René Takens
René Takens
Het bestuur van Stichting FC Twente ’65 heeft René Takens benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen. Takens (62) neemt per 1 oktober het stokje over van Jan Schutrups, die onlangs zijn vertrek aankondigde.
René Takens: "Het stichtingsbestuur heeft mij benaderd voor deze rol. Het is duidelijk dat de club voor flinke uitdagingen staat. Er is nog veel werk te verzetten. De directie is daarin leidend. Jan van Halst en Erik Velderman gaan over de operatie en zijn de gezichten van de club. Als RvC houden wij toezicht en staan wij hen waar nodig bij met advies."
"Ik woon al vele jaren in Hengelo en weet wat voor betekenis FC Twente in de regio heeft. Ik kijk er naar uit om samen met mijn medecommissarissen bij te dragen aan de wederopbouw van deze mooie club."
Alexander van der Lof, voorzitter Stichting FC Twente ‘65: "René Takens is een zeer ervaren bestuurder met expertise op meerdere gebieden. Hij is iemand met een verbindende persoonlijkheid, die gewend is een team aan te sturen en daarbij het liefst op de achtergrond acteert. René komt bovendien uit de regio en zit al jaren op de tribune bij FC Twente. Allemaal zaken die hem tot een zeer geschikte RvC-voorzitter maken."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.